Mini Classic
Marcipanbund toppet med friskt skum, tilsmagt med rigelige mængder vanilje, og afslutningsvis overtrukket med et godt lag mørk chokolade Amazonas 61 %. En klassisk kombination, hvor råvaren og håndværket spiller den afgørende rolle.
Mini Liquorice
Marcipanbund, tilsmagt med lakridssirup og granuleret rålakrids. Herefter toppet med friskt skum, tilsmagt med vanilje og lakridspulver, overtrukket med vores prisbelønnede hvide chokolade, White Vanilla, og afslutningsvist drysset med granuleret rålakrids. En gastronomisk rejse for alle, som sætter pris på lakrids og velsmag.
Mini Heartland
Den succesfulde HEARTLAND Grand Cru-flødebolle så første gang dagens lys på den populære fynske festival Heartland i 2019 – og opskriften er ganske enkel. Marcipanbund af valsede middelhavsmandler toppet med en frisk skum tilsmagt med rigelige mængder jordbær og vanilje. Afslutningsvist er den overtrukket med et tykt lag mørk chokolade Amazonas 61 % og drysset rundhåndet med rabarber
Vores flødeboller er helt friske og vi garanterer minimum 5 dages holdbarhed.
Gaveæske med 6 stk.