Julen 2018

Hej til alle jer som har lyst til at følge med her på min blog. Det er er temmelig nyt for mig det her med at skrive en blog, som i HELT nyt men nu skal det prøves. Jeg hedder Heidi og er indehaver af en skøn lille gårdbutik som ligger i Vestkær lidt syd for Ølgod. Vi (min mand,2 børn og jeg selv) bor på min mands barndoms gård, og jeg som altid har sagt at jeg aldrig skulle bo på landet eller giftes med en landmand men livet tager os nogen gange med på en anden rejse end den vi lige selv havde forudset og ved i hvad, det er da det mest fantastiske at bo lidt langt ude ,for der er den mest forunderlige ro og det er da sjovt at man sådan kan falde for noget som engang var så fjernt for en 🙂

Ideen om at skulle være sin egen chef og have den her lille fine butik ja den har været mange år undervejs men det kræver lidt mere end bare lysten så der var flere ting som skulle være på plads men en stilling som blev opsagt satte lidt flere tanker igang og nu er det et år siden at min drøm gik i opfyldelse og jeg har ikke et øjeblik fortrudt.

I min gårdbutik har jeg delikatesser, smykker, kalkmaling og masser af lækker brugskunst til boligen og til gave ideer. Jeg prøver mig selvfølgelig stadig lidt frem for at få det helt rigtige sortiment, finde ud af hvad det er du og alle mine andre søde kunder gerne vil kunne finde hos mig og tror at jeg er godt på vej.

Først i denne uge flyttede julen ind i min gårdbutik. og jeg ELSKER jul, simpelthen alt. Jul er lig med hygge, stearinlys, uld sokker, gåtur i skoven, gløgg og æbleskiver, gaver og ikke mindst den skønne mad.

Der er maileg nisser, kogler, kage dåser, servietter, jule te og meget andet godt fremme i gårdbutikken så hvis du har lyst så kom endelig ud forbi, jeg har altid en lille smagsprøve på en af mine delikatesser og det er sååå ekstra hyggeligt her op til jul.

Husk at jeg gerne laver både advents- og julekalender til en du holder af 🙂

Jeg vender snart tilbage. Rigtig god weekend til jer allesammen.