Ginsmagning fredag d. 26. Oktober

Gin er virkelig gået hen og blevet et hit og det er så dejligt med besøg af en masse skønne kvinder, der har lyst til at besøge lige netop min gårdbutik for at smage på gin. Jeg har nu efterhånden afholdt en del ginsmagninger, og inden længe er det den sidste for i år for så nærmer vi os jo en tid hvor det er julefrokost og mange andre spændende ting vi skal til. Men men men jeg er helt sikkert klar igen i  2019 med flere smagninger.

I fredags havde jeg 15 kvinder til bords og søde Julie fra Sigma var forbi og fortælle lidt historie om gin og det var naturligvis gin fra Sigma`s sortiment vi skulle smage og MUMS det var gode sager. Vi smagte 7 forskellige gin og 1 vodka. Julie har en helt fantastisk Islandsk gin og vodka som vi smagte og som selvfølgelig kan købes hos Fru Vestkær.

Faktisk så er der engang imellem et par stykker med som ikke kan lide gin (tror de) men de er søde og tage med for hyggens skyld og ja så kunne det jo være. Det ender altid med at der rent faktisk er noget gin de kan lide og det synes jeg er fedt for det er jo en del af smagningen at man måske får smag for noget nyt.

Der bliver snakket, hygget, grinet, handlet og selvfølgelig smagt på masser af gin og jeg synes at i alle sammen skal have en lille opskrift på en gin drink som jeg synes passer rigtig godt til den tid vi nærmer os, nemlig mørke aftner, indendørs hygge, stearinlys, uld sokker, jul og så lige et glas med gin 🙂

1 person:

2 cl. Aplaus gin med kanel

4 cl. æblejuice

1 stang kanel

1 limebåd

masser af isterninger. (altid masser af is)

cof